Hvordan arbejder jeg?

5-PATH® er faktisk en genialt opbygget terapimetode, idet den benytter sig af dele af andre kendte terapiformer. Som navnet antyder, består terapien af 5 faser. Ved første behandling når vi igennem fase et.

Vi starter forløbet med et ”pre-hypnose interview”, hvor vi skal finde ud af hvad det er for et adfærdsmønster du gerne vil af med, og hvordan det begrænser dig i dagligdagen. Så giver du udtryk for, hvor det er du gerne vil hen. I sagens natur er det også normalt det der har motiveret dig til at ville komme af med dit adfærdsmønster.

Så fortæller jeg lidt om hypnose, og svarer på eventuelle spørgsmål som du måtte have. Allerede første gang når vi igennem den første fase af 5-PATH®, hvilket betyder, at de fleste faktisk mærker forandringer allerede efter første gang. De fleste problemstillinger kræver fire sessioner. Undtaget herfra er rygestop, der som regel kun kræver en enkel behandling. En anden undtagelse er fobier, der gerne kræver en 2-3 behandlinger. Smertelindring (kroniske smerter pga. et udredt somatisk problem) varierer også i antal behandlinger, dog ikke mere end fem. Ved disse behandlinger anvender jeg desuden en anden metode end 5-PATH®.

Min største force er at skabe tillid. Dette er specielt vigtigt ifm. arbejde med børn, og netop arbejde med børn og unge er en af mine spidskompetencer. Jeg har haft mange børn og unge i behandling for f.eks. lavt selvværd og angst, med stor succes.

Så hvad venter du på? Get on the PATH!