Selvhypnose/kurser

7th Path selvhypnose er verdenskendt og kan nu også læres i Aarhus.

Det er en kombination af hypnose, meditation og spiritualitet, hvor der arbejdes med en tilgang til krop, sind og sjæl. Du behøver dog ikke være troende eller spirituel for at få gavn af dette.

Folk som praktiserer meditation og mindfulness oplever, at 7th Path selvhypnose er et step op.

Systemet fungerer som en deprogramering, der fjerner indre stress, gamle begrænsende overbevisninger og mønstre – som i at “koppen tømmes”. Dette befrier dig fra alle fejlagtige programmeringer fra fortiden, som er kommet i vejen for din lykke. Når sindet (koppen) er renset tilstrækkeligt, tømt for alt mudret, “fyldes koppen” med rent vand. Det sker gennem programmering af nye positive overbevisninger og forbedringer, som f.eks. selvværd, selvtillid, indre ro, positivt sind, motivation, forbedret præstation, succes i overvindelse af dårlige vaner, afhængigheder, tvangshandlinger osv.

Dette ualmindeligt effektive 7th Path selvhypnose system er, ligesom 5 PATH hypnoterapi, udviklet af den verdenskendte Calvin D. Banyan.

7th Path selvhypnose har bla. til formål:

  • at fjerne uhensigtsmæssige overbevisninger.
  • at skabe nye vaner.
  • at forbedre dit humør og fremme positive tanker.
  • at blive mere tålmodig, selvsikker og overvinde frygt.
  • at forbedre din indlæring, præstation og selvtillid.
  • at forbedre dig i dine forhold og relationer.
  • at reducere stress og muligheden for stressrelaterede sygdomme.
Du kan lære 7th Path selvhypnose i et individuel forløb eller kombineret med et 5 PATH hypnoterpiforløb. Du kan også tilmelde dig et selvhypnose hold. Holdene er på i alt 4 fredage, fra kl 9.00 – ca kl 12. Kurserne gennemføres med min. 5 deltagere og max. 10.
Kurset afholdes på adressen Enemærket 40, 8240 Risskov.
Prisen er 4750,-kr
Du er tilmeldt, når du har betalt. Booking forgår online. Der er bindende tilmeldning, men kurset må gerne gives videre til en anden kursist.
Onsdagshold:
Er på følgende dage, fra kl 16-19
3/5 – 10/5 – 17/5 og 24/5.
 Sidste tilmeldning d. 3/10
Fredagshold:
Er på følgende dage, fra 09-12
5/5 – 12/5 – 19/5 og 26/5.
 Sidste tilmeldning d. 28/4-17.