Om Heidi M. Sørensen

Jeg er født og opvokset i Bjerringbro. Efter studenterafgangseksamenen fra Viborg Handelsskole læste jeg til social- og sundhedsassistent i Viborg, Skive og Århus. Jeg blev i Århus i nogle år, da jeg bl.a. fik arbejde på en institution i Hjortshøj, hvor jeg arbejdede med demente. Ellers har jeg haft adresse på Als, hvor jeg bl.a. har arbejdet i hjemmeplejen. Det var også i Sønderborg at jeg åbnede min første hypnoseklinik.

Jeg har altid interesseret mig for selvudvikling og psykologi. Så da jeg under mit beskæftigelsesvejlederforløb i Viborg forsøgte mig med afspændingsterapi med en flok gymnaster på et aktivitetshus, skete der det, at jeg faktisk kom til at hypnotisere dem alle sammen – vel at mærke uden selv at være klar over det! En af deltagerne kom hen til mig og sagde at jeg nok skulle have været hypnotisør med den stemme jeg havde. Det var så mange år senere da jeg stod ved en skillevej i livet at jeg fik mulighed for at tage hypnoterapeutuddannelsen, og da var jeg ikke i tvivl om at det var det rigtige. Det var også en måde at benytte mig af mit hjælpergen på, og udsprang fra et ønske om, at andre måske kunne komme nemmere gennem livet end jeg havde.

Jeg er uddannet hypnotisør og hypnoterapeut ved Pia Gemmer i Vejle. Uddannelsen er kendetegnet ved grundighed – den indebærer bl.a. et praktikforløb og en casehistorie – og tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Den er bygget op omkring det avancerede 5-PATH® Hypnoterapi System der lægger stor vægt på at klienten og terapeuten arbejder som et team. Derudover er jeg også certificeret 7th Path® selvhypnoseterapeut og er naturligvis medlem af NGH (National Guild of Hypnotists). Desuden er jeg uddannet i smertehåndtering hos Rene Frederiksen, Ålborg.

Endvidere kan jeg takket være et instruktørkursus hos Pia Gemmer tilbyde kurser i 7th Path® selvhypnose til private og firmaer. Desuden holder jeg foredrag om hypnose for firmaer, skoler, m.v.

Mine klienter er ofte mennesker der har prøvet alt muligt andet i deres søgen efter lindring. Så det er en fantastisk følelse når folk fortæller mig, at nu er de blevet sig selv igen, eller når forældre fortæller mig, at deres barn nu ikke længere lider af angst.

Min store lidenskab er heste. Jeg er autodidakt hestetræner og har formået at optræne heste til at gå intermediere, hvilket er niveauet lige under Grand Prix. En af dem, ”Maestro” – egentlig hed han Ringo Starr, men fik tilnavnet fordi at dommerpanelet ofte syntes at han kunne bruges som eksempel for de andre – har sidenhen deltaget i et europamesterskab.

Ellers er jeg er meget glad for naturen og elsker at gå ture med mine to hunde. Af og til, med følge af vores to katte. Privat er jeg lykkeligt gift med Ole. Og har to halvvoksne bonusbørn.